Privacy statement

Reekers Wonen dankt u voor uw vertrouwen dat u in ons stelt en wij beloven zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om te gaan. Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we in de meeste gevallen gegevens van u nodig. Reekers Wonen verbindt zich ertoe dat uw persoonsgegevens enkel voor intern klantenbeheer, boekhouding, relevante overeenkomsten en communicatieve doeleinden worden gebruikt. Deze gegevens blijven strikt intern en worden niet aan derden meegedeeld zonder voorafgaande toestemming (behalve indien er sprake is van legale verplichtingen en/of uitdrukkelijk juridisch bevel). Overeenkomstig de Wet, worden alle gegevens, die u aan Reekers Wonen bezorgt, op uw verzoek aangepast of verwijderd indien noodzakelijk.
Onze website bevat links die verwijzen naar andere websites. Indien u direct of indirect gegevens ter beschikking stelt aan deze websites, kan Reekers Wonen niet garanderen dat uw rechten conform de geldende Wetgeving gerespecteerd worden. Reekers Wonen kan dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld bij misbruik.

Voor opmerkingen in verband met deze privacy statement, kunt u zich wenden tot onze klantenservice, via e-mail:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.


Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. De website van Reekers Wonen bevat informatie over de diensten van Reekers Wonen en Reekers Beheer en wij doen er alles aan om de informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op deze site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren. Reekers Wonen en Reekers Beheer zijn tevens niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor;

  • Eventuele verschillen tussen de informatie zoals deze op de site staat en de werkelijke situatie op een bepaald moment.
  • Rechtstreekse- of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie en/of toepassingen.

Al deze informatie is eigendom van Reekers Wonen en mag slechts gekopieerd, gereproduceerd en/of gebruikt worden mits schriftelijk toestemming gegeven is door Reekers Wonen.